

Parent Cabinet

CONNECT • LISTEN • PARTNER • ACT

Office of Early Childhood Parent Cabinet

Meeting Agenda
June 25, 2024
5:15pm – 6:40pm
Virtual on Zoom

https://zoom.us/i/97257087564

Meeting ID: 972 5708 7564

One tap mobile: +13052241968,,97257087564# US

Mission: To build strong connections, listen intentionally, and partner with Connecticut families of young children, communities, and OEC to incorporate the expertise of all parents throughout the early childhood system to ensure family-driven equitable policies and programs.

Objective: Last connect with cohort 1a (Krysta, Christina, Casey, Bianca, Ruth-Ann) before transitioning off to mentorship, updates on new members, close up loose ends among regions, share mentoring model approach from feedback, timeline for onboarding of new members.

- 1. Welcome (5:15pm 5:20pm) 5mins
- 2. Icebreaker - (5:20 5:25pm) 5mins
- 3. Final Parent Cabinet Update/ Thank you to all again (5:25-5:35pm) 10 minutes
- 4. Onboarding/Mentorship follow up (5:35pm-5:55pm) 20 minutes
- 5. Breakout by region (5:55pm-6:25pm) 30 minutes
- 6. Public Comment (6:25pm-6:35pm) 10 minutes
- 7. Closing --5 minutes (6:35pm-6:40pm)
 - a. PA/PC meeting
 - b. Evaluation link