

CT Office of Early Childhood Parent Cabinet Meeting Agenda

June 23, 2025

6:00pm-8pm

Zoom Meeting

https://zoom.us/j/97511370806?pwd=ae59jQUYCWBRzKumuqr4dS1FOgqu19.1

Meeting ID: 975 1137 0806 Passcode: 272866

One tap mobile +16465588656,,97511370806#,,,,*272866# US (New York)

Mission: To build strong connections, listen intentionally, and partner with Connecticut families of young children, communities, and OEC to incorporate the expertise of all parents throughout the early childhood system to ensure family-driven equitable policies and programs.

Co-Facilitators:

Parent Cabinet members: Tricia H. (region 4) & Stephanie T. (region 6)

Timekeeper: Chenae

Meeting Purpose (Why is this meeting needed?):

- To continue to strengthen relationships and communication
- Ensure members have tools and information needed to succeed

Intended Outcomes (What do we want to achieve by the end of this? What will success look like?):

- Members learn more on the legislative bills passed and ask questions
- Members reflect on past 6 months and plan for the next 6 months
- Members inform on the process with PAs and Governance

Time	Agenda Item	Facilitator
6:00-6:05pm 5 minutes	 Welcome Meeting guidelines/group norms reminder Meeting outcomes 	Chenae R - Parent Cabinet Coordinator, OEC
6:06-6:10pm 5 minutes	Ice Breaker	Stephanie T., Parent Cabinet member



	 Share a positive interaction you have had in the community as a OEC Parent Cabinet member? 	
6:11-6:41pm	OEC / Commissioner Office Items	Tricia, Parent Cabinet member
30 minutes	 Legislative Q&A Communication feedback on the process next and transition before the endowment is active 	Commissioner Beth Bye Deputy Commissioner Elena Trueworthy
6:41pm-6:51pm 10 minutes	Random Breakout	Stephanie T., Parent Cabinet member
6:51pm-7:06pm 15 minutes	Subcommittees	Tricia, Parent Cabinet member
7:06pm-7:36pm 30 minutes	 Parent Cabinet to Parent Ambassador feedback discussion PC items Reflection & Thinking Forward 	Stephanie T, Parent Cabinet member Chenae, OEC Malissa, OEC
7:36pm-7:52pm 15 minutes	Regional Breakout	Tricia, Parent Cabinet member
7:52-8:00pm 8 minutes	Closing • Evaluation link	Stephanie T., Parent Cabinet member Chenae will put Evalution link in



	chat