## Connecticut Home Visiting Consortium Meeting Wednesday, December 2, 2015 10:00 AM to 12:00 PM

- 1) Welcome (10:00 to 10:05 5 minutes)
- 2) September minutes (10:05 to 10:10 5 minutes)
- 3) Presentations and discussion on the first topic area for recommendations:
  - i. Workforce Development and Competencies presentations by Heidi Maderia, CT-AIMH and Deborah Adams, OEC (10:10 to 10: 40 -15 minutes each)
  - ii. 10 minute Q and A for Heidi and Deb 10:40 to 10:50
  - iii. Identify key areas within this subgroup to move the work forward around the competencies and assessment of the home visiting workforce (i.e., developing a survey) (10:50 to 11:10 20 minutes)
- 4) Presentation of MIECHV benchmarks by Connie Heye (11:10 to 11:30 minutes)
- 5) New MIECHV funding opportunity subgroup meeting (11:30 to 11:35 15 minutes)
- 6) Wrap up and next meeting topic/date and time (11:35 11:45)
- 7) Public Comment (11:45 to 12:00 15 minutes)